Dolce Villa No31

Dolce Villa No31

Dolce Villa No31 is gelegen aan het Veersegat op het prachtige park Noordzee Résidence de Banjaard in Kamperland. Met het strand op loopafstand kunt u in No31 in een sfeervolle omgeving genieten van al het moois dat Zeeland te bieden heeft.

Dolce Villa No31 is niet standaard ingericht zoals u bij de meeste huizen op het park zult aantreffen. Wij hebben met veel liefde en plezier geprobeerd het huis zodanig in te richten met de bedoeling u het gevoel van thuiskomen te geven. Er even heerlijk tussenuit maar toch genieten van de sfeer van een gezellige inrichting met een persoonlijk tintje. En dit alles conform de richtlijnen van het RIVM inzake Corona.

Wij bieden u beddengoed, handdoeken voor de douche en keukendoeken aan bij aankomst. Tevens zullen we extra schoonmaakmiddelen voor u klaarzetten voor een schoon en veilig verblijf in de woning. In het huis treft u onze documentatiemap aan met allerlei wetenswaardigheden en leuke activiteiten in de omgeving.

Voeg daaraan toe nog de zuivere zilte zeelucht, het briesje van zee in de zomer en de wind door je haren in de rest van het jaar dan kunt u niet anders dan een heerlijke tijd hebben. Dat is nu juist onze bedoeling.

Wilt u weten wanneer u terecht kunt in dit leuke huis? Kijk dan even in de kalender.

Wij hopen u spoedig te kunnen verwelkomen in Dolce Villa No31.