De ligging

De ligging

Dolce Villa No31 bevindt zich op nog geen 200 meter van het inmiddels diverse keren uitgeroepen tot mooiste en schoonste strand van Nederland en is gelegen op het prachtige park Noordzee Résidence de Banjaard. Door de unieke ligging aan de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer is dit de garantie voor een geslaagde vakantie.

Het park

De spil van het park wordt gevormd door een in strandstijl opgetrokken plaza-gebouw met diverse faciliteiten als een supermarkt, buffetrestaurant, eetcafé, snackbar, binnenzwembad, kidsclub, fiets- en skeelerverhuur, midgetgolf en tennisbanen.

Het strand

Het Banjaardstrand ligt aan de noordzijde van Noord-Beveland en biedt uitzicht op Neeltje Jans. De strandhuisjes en de gezellige strandtent zorgen voor een levendige sfeer in de zomermaanden.

De omgeving

Door de centrale ligging bent u binnen 20 minuten in Goes, Middelburg, Domburg, Vlissingen, Zierikzee of Renesse. Ook leuke plaatsjes als Veere, Vrouwenpolder en Burgh-Haamstede bevinden zich op nog geen kwartier van uw vakantiehuis!

De route

Op het park aangekomen gaat u rechtsaf om het Plaza-gebouw. Rechtsaf de Noordzeeboulevard in, rechtsaf Duinen en vervolgens rechtsaf Veersegat in. Het huis bevindt zich aan uw linkerkant.

Plan uw route

Wat te doen in de buurt?

Neeltje Jans

Het grootste onderdeel van de Deltawerken. Deze kering bevat grote schuiven die bij zware storm, al dan niet in combinatie met een springvloed, naar beneden gelaten kunnen worden zodat het water niet de Oosterschelde binnen kan stromen.